Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Snoek in Rotterdam.


 

Erik Somers, Paul Brood, René Kok - Het grote jaren 50 boek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Erik Somers, Paul Brood, René Kok - Het grote jaren 50 boek
Schrijver: Erik Somers, Paul Brood, René Kok
Titel: Het grote jaren 50 boek
ISBN: 9789040007101
Uitgever: Uitgeverij WBOOKS
Bijzonderheid: 2012,368pp,Gebonden,veel afbeeldingen ,316 x 256 x 35 ,nieuw ,nog in plastic
Prijs: € 49,95
Meer info Het Grote Jaren 50 Boek is een verrassend fotoboek met korte verhelderende teksten over de beleving van de jaren ’50. Een periode van gezelligheid en geborgenheid, maar ook van wederopbouw, spanningen vanwege de Koude Oorlog, woningtekorten en een opkomende jongerencultuur. Het was niet alleen een saaie, kneuterige tijd: dit boek geeft een eigentijdse visie op de jaren ’50. Het brengt Nederland en de Nederlanders in beeld, met bekende en minder bekende foto’s van vele fotografen, in kleur en zwart-wit.

In 8 hoofdstukken brengt dit boek de jaren ’50 in beeld met thema’s als de jongerencultuur, de Watersnoodramp van 1953, het koningshuis en de politiek, sport en ontspanning, hard werken en de opkomende modernisering. De foto’s roepen gevoelens van herkenning en nostalgie op bij iedereen die de jaren ’50 heeft meegemaakt en presenteert een gevarieerd beeld van deze tijd voor iedereen die benieuwd is hoe het er in de jaren ’50 aan toe ging.
Boek bekijken

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.