Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Snoek in Rotterdam.


 

J.M.A. Buiskool Toxopeus, J.W. Derks, J. Tiggelaar, J. Glerum - Van pulp tot Pléiade .Het boek der boeken, een fotobibliografie van Willem Frederik Hermans

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: J.M.A. Buiskool Toxopeus, J.W. Derks, J. Tiggelaar, J. Glerum - Van pulp tot Pléiade .Het boek der boeken, een fotobibliografie van Willem Frederik Hermans
Schrijver: J.M.A. Buiskool Toxopeus, J.W. Derks, J. Tiggelaar, J. Glerum
Titel: Van pulp tot Pléiade .Het boek der boeken, een fotobibliografie van Willem Frederik Hermans
ISBN: 9789090345215
Uitgever: BuTox Bilthoven
Bijzonderheid: 2021 ,1e druk ,546pp ,gebonden ,afbeeldingen ,nieuw ,nog in folie
Prijs: € 225,00
Meer info Van pulp tot Pléiade, een naar volledigheid strevende ‘fotobibliografie’ waarin – als een negentiende-eeuwse vlinderverzameling – afbeeldingen staan van alle drukken van alle Hermans-titels, ook als er geen of nauwelijks verschil tussen is. Voor het eerst zijn daarin ook alle vertalingen opgenomen (in totaal in 29 talen), met afbeeldingen van de omslagen.
Oplage van 300 exemplaren, waarvan 125 exemplaren bibliofiel, voorzien van stofomslag en genummerd I-V en 1-100, de overige zijn hors commerce. - Met literatuuropgave, register.
Boek bekijken

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.