Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Snoek in Rotterdam.


 

Paula Ouwens Nagell-Gilin - De Terugkeer van de Tasch /Een familiegeschiedenis van de negentiende eeuw tot nu

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Paula Ouwens Nagell-Gilin - De Terugkeer van de Tasch /Een familiegeschiedenis van de negentiende eeuw tot nu
Schrijver: Paula Ouwens Nagell-Gilin
Titel: De Terugkeer van de Tasch /Een familiegeschiedenis van de negentiende eeuw tot nu
ISBN: 9789464038361
Uitgever: Boekscout
Bijzonderheid: 2020 ,1e druk ,382pp ,paperback ,afbeeldingen ,nieuw
Prijs: € 24,95
Meer info Decennialang is de 'zwarte tasch' bewaard in de hoop deze ooit aan de eigenaresse of haar familie te kunnen overhandigen. En nu, ruim zeventig jaar na dato, is het moment dan toch daar. In de tasch bevinden zich onder andere brieven, foto's, krantenknipsels, bonnetjes, kwitanties, een broche, een gouden armbandje en een muntje in de voering. Een aanvulling op de vele hiaten in het verhaal over de zeer uitgebreide joodse familie Van Dam. Een familiegeschiedenis die in dit boek begint in 1857 en eindigt in 2016, met de overhandiging van de tasch met inhoud. Een boek dat zich in Dordrecht en Rotterdam afspeelt, maar dat de lezer eveneens meevoert naar Engeland ten tijde van de industriele revolutie en de stad Berlijn, onder het bewind van Von Bismarck en kaiser Wilhelm II. Maar ook het Berlijn van Jaqcues van Dam, een welvarend antiquair, die zich bewoog in de hoogste kringen van het toenmalige Duitse Rijk en het schopte tot hofleverancier. De Terugkeer van de Tasch, een inspiratiebron voor het schrijven van dit verhaal dat berust op (historische) feiten en deels op fictie.
Boek bekijken

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.