Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Snoek in Rotterdam.


 

Roelof Valbracht - Non Illegitimus Carborundum /Herinneringen aan 23 jaar Holland-Amerika Lijn - Memories of 23 years Holland-America Line

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roelof Valbracht - Non Illegitimus Carborundum /Herinneringen aan 23 jaar Holland-Amerika Lijn - Memories of 23 years Holland-America Line
Schrijver: Roelof Valbracht
Titel: Non Illegitimus Carborundum /Herinneringen aan 23 jaar Holland-Amerika Lijn - Memories of 23 years Holland-America Line
ISBN: 9789492368720
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheid: 2022 ,1e druk ,paperback ,130pp ,veel foto's ,nieuw
Prijs: € 34,95
Meer info Roel Valbracht is een in HAL-kringen bekende persoonlijkheid. Hij heeft zijn vaartijd bij de Holland-Amerika Lijn onder woorden gebracht en op kostelijke wijze op schrift gesteld.
In de grote schoolvakantie van 1964 maakte Roel Valbracht kennis met het scheepsleven op een HAL-schip, meer specifiek in de machinekamer van de Westerdam (1946). Deze reis was bepalend voor zijn carrière: hij werd WTK bij de HAL en had een indrukwekkende loopbaan waarin hij op verschillende schepen werkzaam was. Daarvan doet hij in dit verrukkelijke en zeer vlot leesbare boek anekdotisch verslag. Hij is namelijk niet alleen een vakbekwaam scheepswerktuigkundige maar ook een zeer getalenteerd schrijver en vormgever.
Scheepsliefhebbers die van boeiende, levensechte verhalen houden en die de Holland-Amerika Lijn een warm hart toedragen, mogen dit boek dan ook beslist niet ongelezen laten.
Het boek (A4-formaat) staat bomvol met unieke afbeeldingen waarvan de meeste nog nooit eerder zijn gepubliceerd. Een uniek en persoonlijk document.
Boek bekijken

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.