Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Snoek in Rotterdam.


 

Fiona de Lange - Cafés / 250 topadressen in Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fiona de Lange - Cafés / 250 topadressen in Nederland
Schrijver: Fiona de Lange
Titel: Cafés / 250 topadressen in Nederland
ISBN: 9789401457682
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheid: 2019 ,1e druk ,512pp ,paperback ,veel afbeeldingen ,horeca ,nieuw
Prijs: € 49,95
Meer info Waar ga je naartoe voor lekker bier? Fiona De Lange doorkruiste heel Nederland op zoek naar de cafés met de meest bijzondere bierbeleving en de leukste locaties om ongedwongen aan de bar te hangen. Een statige herberg in een voormalige kerk, een bruine kroeg in een dorpsschool, een artistiek museumcafé of een gelagzaal tussen de bierketels... Ze passeren allemaal de revue in Fiona's eigenzinnige rondreis door het Nederlandse cafélandschap.
Bierkundige De Lange schenkt je op elk adres een schuimend bier in en - bij wijze van krachtige afdronk - gidst ze je naar de toeristische topper in de buurt.

Fiona de Lange is professioneel en gediplomeerd biersommelier en zytholoog (bierkundige). Ze adviseert horecagelegenheden voor de juiste bier & spijs-combinaties en geeft masterclasses aan bierliefhebbers en personeel van bierbrouwers over de smaak van bier. Ze begeleidt bierliefhebbers (en ook niet-bierliefhebbers) in de zoektocht naar de favoriete biersmaak. Door barrières te doorbreken en bier te laten beleven zijn al duizenden mensen door haar enthousiast geraakt over de wereld van bier.
Boek bekijken

Snoek in Rotterdam

zakelijk

Snoek in Rotterdam uit Rotterdam

Logo Snoek in Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.