Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel SomeThingz Books etc.


 

Broom, Dave. - Whisky: de wereldatlas. Meer dan 350 soorten en 150 distilleerderijen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Broom, Dave. - Whisky: de wereldatlas. Meer dan 350 soorten en 150 distilleerderijen.
Schrijver: Broom, Dave.
Titel: Whisky: de wereldatlas. Meer dan 350 soorten en 150 distilleerderijen.
ISBN: 9789089894526
Uitgever: Arnhem Terra Lannoo 2011
Bijzonderheid: Gebonden, hardcover, 320pp., 24x30cm., talrijke ills. in kleur, in zeer goede staat (band met lichte gebruikssporen).
Prijs: € 21,50
€ 5,99
Meer info Hét standaardwerk in whiskyland voor kenners én beginnende whiskydrinkers Whisky - de wereldatlas is de enige gids waarin kenner én beginnende whiskydrinker alles kan vinden over whisk(e)y wereldwijd. Over het proces, de geschiedenis, de distilleerderijen en meer dan 350 verschillende whisky's en rijk geïllustreerd met prachtige foto's. In deze uitgebreide studie van de meest complexe drank ter wereld worden afkomst, romantiek, smaak en vakmanschap op aansprekende wijze gecombineerd in tekst en beeld. Gedetailleerde kaarten leiden naar distilleerderijen in Schotland, Ierland, Japan, de Verenigde Staten, Canada en de rest van de wereld. U maakt kennis met single malts van Aberfeldy tot Yamazaki, met blends van Johnnie Walker tot Hibiki en bourbons en rye whisky van Buffalo Trace tot Wild Turkey, compleet met uitgebreide proefnotities. Dave Broom is uw gids. In Whisky - de wereldatlas introduceert hij negen Smaakvelden, een uitstekend nieuw hulpmiddel bij het kiezen en vergelijken van whisky's.
Boek bekijken

SomeThingz Books etc

zakelijk

SomeThingz Books etc uit Scherpenheuvel-Zichem, België

Logo SomeThingz Books etc

Beste boekenliefhebber, na iedere bestelling ontvangt u ALTIJD EEN BEVESTIGING PER EMAIL van mij. Indien u geen email heeft ontvangen van info@somethingz.be, controleer dan zeker uw SPAMBOX. De verzending gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace. De VERZENDKOST bedraagt steeds €5.99, ongeacht het gewicht van het pakket, en dit zowel voor verzending naar Nederland als voor verzending binnen België. Uw bestelling wordt zorgvuldig en stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt alvast voor uw aankoop én uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Tom Cops (www.somethingz.be / info@somethingz.be)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.