Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel SomeThingz Books etc.


 

Jenny De Laet. - Kraaien, kwajongens van bos en veld.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jenny De Laet. - Kraaien, kwajongens van bos en veld.
Schrijver: Jenny De Laet.
Titel: Kraaien, kwajongens van bos en veld.
ISBN: 9789054873723
Uitgever: Brussel VUBPress 2004
Bijzonderheid: Softcover, 252pp., 15.5x24cm., geïllustreerd in kleur en z/w., in zeer goede staat (lichte gebruikssporen). Schaars deel uit de populaire reek 'Vogels rondom ons'.
Prijs: € 35,00
€ 5,99
Meer info Waarschijnlijk vormen onze kraaien de meest misprezen vogelfamilie onder onze zangvogels. Ooit was het wel anders en was vooral de Raaf een gerespecteerde opruimer in onze steden en dorpen. Ook Kauwtjes waren nooit ver uit de buurt van de mens; elke gemeenschap had wel zijn kolonie Kauwen. Om Raven te zien gaan we nu best naar de Veluwe. De Bonte Kraai behoort ook niet meer tot onze broedvogelfauna. Zwarte Kraaien wordt verweten dat ze veel te talrijk zijn en Roeken maken teveel lawaai en worden als 'vuil' ervaren. Stuk voor stuk worden de kraaiachtigen beschouwd als systematische rovers van kleinere zangvogels. Misschien genieten enkel de Alpenkauw en de Alpenkraai nog enige menselijke sympathie omdat ze naast hun zwarte veren kleurrijke poten en snavel hebben. Maar ook de Gaai is een prachtig gekleurde vogel die toch ook niet op veel sympathie moet rekenen. Sympathiek of niet onze kraaiachtigen zijn stuk voor stuk interessante vogels met een complexe sociale organisatie, een intelligent foerageergedrag en een boeiende broedcyclus. Ook dit tiende boek in de reeks 'Vogels rondom ons' is geïllustreerd met pentekeningen en aquarellen van natuurtekenaar Herwig Blockx.
Boek bekijken

SomeThingz Books etc

zakelijk

SomeThingz Books etc uit Scherpenheuvel-Zichem, België

Logo SomeThingz Books etc

Beste boekenliefhebber, na iedere bestelling ontvangt u ALTIJD EEN BEVESTIGING PER EMAIL van mij. Indien u geen email heeft ontvangen van info@somethingz.be, controleer dan zeker uw SPAMBOX. De verzending gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace. De VERZENDKOST bedraagt steeds €5.99, ongeacht het gewicht van het pakket, en dit zowel voor verzending naar Nederland als voor verzending binnen België. Uw bestelling wordt zorgvuldig en stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt alvast voor uw aankoop én uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Tom Cops (www.somethingz.be / info@somethingz.be)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.