Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Sound of Words.


 

Roosmalen, M. van - Bikers in Holland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roosmalen, M. van - Bikers in Holland
Schrijver: Roosmalen, M. van
Titel: Bikers in Holland
ISBN: 9789066119154
Uitgever: Inmerc
Bijzonderheid: 2007, Gebonden
Prijs: € 42,00
Meer info De motorclubwereld is een wereld op zich, een redelijk afgesloten wereld, slechts toegankelijk voor leden en genodigden. Buitenstaanders hebben vaak een stereotiep beeld van motorrijders: ruige mannen vol tattoos, omringd door halfnaakte vrouwen, op omgebouwde 'choppers' die elkaar steevast groeten als ze langs suizen op de snelweg. Ze dwingen respect af of boezemen angst in, zijn stoer, geheimzinnig, onbevreesd en onverstoorbaar. En, voegen sommigen daar direct aan toe, ongetwijfeld een tikkeltje crimineel.

Fotograaf Duco de Vries besloot zélf een kijkje te nemen bij een van de motorclubs in Nederland, en kreeg toestemming om met zijn camera vast te leggen wat hij maar wilde. Ruim 10 jaar lang fotografeerde hij de leden van Rogues MC (opgericht in 1979), hun clubhuis, hun bijeenkomsten, hun huwelijken en hun begrafenissen.

Journalist Marcel van Roosmalen schreef de inleiding voor het boek, zich afvragend waar die zogenaamde 'Brotherhood' nu precies uit bestaat. Hoe de onderlinge verhoudingen met andere clubs zijn en of ze zich bewust zijn van hun maatschappelijke imago. Een intrigerend portret van een unieke gemeenschap!
Boek bekijken

Sound of Words uit Teteringen

particulier

Logo Sound of Words

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.