Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Spinoza.


 

MIDDELKOOP, NORBERT E. - Oude meesters van de stad Amsterdam. Schilderijen tot 1800. Met bijdragen van Gusta Reichwein en Judith van Gent

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: MIDDELKOOP, NORBERT E.
Titel: Oude meesters van de stad Amsterdam. Schilderijen tot 1800. Met bijdragen van Gusta Reichwein en Judith van Gent
ISBN: 9789068684650
Uitgever: Bussum, Thoth - Amsterdams Historisch Museum, 2008
Bijzonderheid: 303 pp. Illustrations. 4to. Very good copy. Hardcover with dustjacket.
Prijs: € 76,30
Meer info Dutch language. Contains concise catalogue of Paintings before 1800 in possession of the city of Amsterdam. De kunstcollectie van de stad Amsterdam telt ruim duizend schilderijen daterend van voor 1800. Het is een van de rijkste verzamelingen Oude Meesters ter wereld, waarin zeventiende-eeuwse schilders als Rembrandt, Hals, Vermeer, De Hooch, Van der Helst, Flinck, Backer, Bol, Ruisdael, Van de Velde, Berckheyde en Van der Heyden met hun beste werken zijn vertegenwoordigd. Maar ook uit de zestiende en achttiende eeuw zijn er tal van topstukken. Samen weerspiegelen zij de geschiedenis van de stad.
Boek bekijken

Spinoza uit Amsterdam

zakelijk
Gespecialiseerd in Spinoza en Jodendom. Buspakjes NL (met track-and-trace) 3.50. Pakketverzending (met track-and-trace) binnen NL voor 6,--. ongeacht het gewicht. Pakket naar Belgie met Postnl: 8,50, ongeacht het gewicht. Bezoekers zijn welkom op afspraak (ma-vrij tussen 9.30 en 17.00 uur).

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.