Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Sportboek.NL.


 

MICHEL VAN DER PLAS - Vader Thijm -Biografie van een koopman-schrijver

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: MICHEL VAN DER PLAS - Vader Thijm -Biografie van een koopman-schrijver
Schrijver: MICHEL VAN DER PLAS
Titel: Vader Thijm -Biografie van een koopman-schrijver
ISBN: 9789060748428
Uitgever: Anthos-Lannoo
Bijzonderheid: 1995, 711 pag., nieuw, paperback
Prijs: € 16,95
€ 4,40
Meer info Vader Thijm = J.A. Alberdingk Thijm (1820-1889). 'Het is 1834 en Jozef Alberdingk Thijm is veertien jaar, als hij van zijn vader een eigen zaak krijgt. Het is er een in verduurzaamde levensmiddelen, achter het Paleis op de Dam in Amsterdam: de stad waar hij geboren is en waar hij altijd zal wonen. Op zijn twintigste noemt hij zichzelf  de rijmende kruidenier , maar de jonge zakenman is dan wel een ijverig autodidact geworden die, aan het einde van zijn leven, een bibliotheek zal bezitten die groter is dan die van de Gemeentelijke Universiteit. Dit is het eerste volledige verhaal van zijn leven: dat van een zeldzaam begaafd en actief man, een van de grote erflaters van de 19de eeuw.' Nieuwstaat, nog in plastic verpakt
Boek bekijken

Sportboek.NL uit Amsterdam

zakelijk

Logo Sportboek.NL

RAADPLEEG VOOR COMPLETE BESCHRIJVINGEN VAN DE BOEKTITELS ONZE WEBSITE: WWW.SPORTBOEK.NL. Hierop staat het meest actuele aanbod, gecategoriseerd op onderwerp. WORLD WIDE DELIVERY of Antiquarian Sports Books, Sportbücher, Books on Sports, Livre de Sport, Sportantiquariat.
Wij leveren onze boeken in stevige verpakkingen. Wij accepteren Bankoverschrijvingen, Ideal en Paypal.
Verzendkosten binnen Nederland 4,40 euro (brievenbuspost en pakketpost). Een pakket naar België: 7,50 euro. Shipping costs Germany: 8,50 euro. France: 17,50 euro. Italia: 26,95. Other countries on request. Send us an information request.
Betaling naar ING-rekening NL24 INGB 0006 1981 79 t.n.v. Sportboek International te Amsterdam. BIC/Swift code is: INGBNL2A.
Heeft u een vraag? Mail ons dan gerust op info@sportboek.nl. Of bel vanaf 12.00 uur met 06-52629270. Dan krijgt u Mark Grijsbach aan de lijn. Met sportieve groet!
Postadres is: Bilderdijkkade 23A-huis, 1053 VB Amsterdam.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.