Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Binchy, Maeve - De avondschool

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Binchy, Maeve - De avondschool
Schrijver: Binchy, Maeve
Titel: De avondschool
ISBN: 9041004343
Uitgever: x
Bijzonderheid: 1997, 446 pp gebonden, zgan
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Maeve Binchy - De avondschool
ISBN 90-410-0434-3
uitgave uit 1997
446 pp gebonden
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

De cursus Italiaans op deze avondschool in Dublin lijkt in niets te verschillen van al die andere cursussen ? behalve de verwachting en de dromen van de mensen in de wekelijkse bijeenkomsten. Aidan Dunne heeft zijn hele leven gewacht op zijn promotie tot schoolhoofd, die er niet kwam; nu probeert hij zijn zelfrespekt te herwinnen. Signora, die drieëntwintig jaar geleden de man van haar dromen achterna ging, is nu teruggekomen naar haar geboortestad. Samen nemen zij het initiatief tot een avondcursus die mensen met een zeer verschillende achtergrond aantrekt. Zij komen allemaal naar de avondschool, maar zij leren veel meer dan waarvoor zij gekomen zijn. Tegen de tijd dat de leerlingen op reis gaan naar Rome, is ieders leven dramatisch veranderd.Recensie(s)

De avondschool is een eigentijdse zich in Dublin afspelende raamvertelling, vol verhalen waarin de liefde een centrale rol speelt. Verbindende figuur is de Iers-Italiaanse Signora; zij is de goede fee in Binchy's sprookjeswereld waarin goede bedoelingen zegevieren. Signora en Aidan Dunne starten een avondcursus Italiaans. De cursus trekt mensen met een zeer verschillende achtergrond aan.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen