Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Platova, Victoria - Vaarwel Ladybird

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Platova, Victoria - Vaarwel Ladybird
Schrijver: Platova, Victoria
Titel: Vaarwel Ladybird
ISBN: 9789022996263
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheid: 2009, 349 pp paperback (boek is in goede staat)
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Victoria Platova - Vaarwel Ladybird
(A.W. Bruna Uitgevers)
ISBN 978 90 229 9626 3
uitgave uit 2009
349 pp paperback
(boek is in goede staat)

Als Nastja naar Sint Petersburg gaat om haar broer te bezoeken, komt ze te laat: Kirill Langer is dood. Zelfmoord, volgens de politie. En de toestand van de woning lijkt dit te bevestigen: de stereo-installatie en tv zijn verwoest en op de muren zijn honderden lieveheersbeestjes gekrast. Maar Nastja gelooft niet dat haar broer zelfmoord heeft gepleegd.
Waarom heeft hij in spiegelbeeld Vaarwel Ladybird op het raam geschreven? Waarom is er geen afscheidsbrief? En waarom belde zijn vriendin Mitsuoko direct de politie, alleen omdat Kirill niet op de afgesproken tijd gekomen was? Dan vindt Nastja in Kirills jas een dreigbrief. Nu weet ze het zeker: Kirill is vermoord ...

Victoria Platova is een nieuwe ster aan het firmament van de Russische misdaadroman. Ze maakte naam als scenarioschrijfster voor films. Van de vier thrillers die ze tot nu toe schreef en die ook werden verfilmd, zijn meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.