Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Porta, A.G. - Alias Braudel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Porta, A.G. - Alias Braudel
Schrijver: Porta, A.G.
Titel: Alias Braudel
ISBN: 903512474
Uitgever: Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheid: 2002, 211 pp paperback, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 4,50
€ 3,84
Meer info A.G. Porta - Alias Braudel
(Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam)
ISBN 90-351-2474-X
uitgave uit 2002
211 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

'Op de dag dat Ricardo Duarte van boord ging in de haven van Mahon, deed hij dit onder de naam Gustavo Braudel, en zijn excuus was dat hij een plek nodig had om tijdens de kerstvakantie rustig te kunnen nadenken en werken, hoewel hij nog niet goed wist wat hem te wachten stond en niet meer dan een vaag vermoeden had van het werk dat voor hem lag. Braudel was een van de vele identiteiten die Ricardo Duarte in de loop van zijn leven had aangenomen en een van de weinige die hij nog zonder gevaar kon gebruiken.'
Recensie(s)

Ricardo Duarte, alias Braudel, is een man die een dubbelleven leidt. Braudel vertrekt naar het eiland Menorca. Aan zijn compagnon van het reclamebureau vertelt hij dat hij weggaat om rustig te kunnen werken en na te denken, maar eigenlijk gaat hij als een soort geheim agent in opdracht van de kolonel. Hij gaat op zoek naar de smokkelaar Mateo Sintes. Braudel ontmoet veel mensen, vooral in de havenbar 'Mahonese Blauwe', welke snel zijn vrienden worden. Hij vertelt hen dat hij is gekomen om een boek te schrijven. Een vriendin brengt hem in contact met de zwerver Braulio, die hem goede verhalen kan vertellen. Braudel is echter alleen geinteresseerd in de smokkelaar. Als de smokkelaar op een dag dood wordt gevonden vertrekt Braudel weer, met een nieuwe identiteit, zonder afscheid te nemen van zijn vrienden. Deze roman van de Spaanse schrijver (1954) blijft je boeien. Hij is verdeeld in korte, niet samenhangende verhalen waar later een fascinerend verhaal uit voortkomt.

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen