Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Plasterk, Ronald - Leven uit het lab

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Plasterk, Ronald - Leven uit het lab
Schrijver: Plasterk, Ronald
Titel: Leven uit het lab
ISBN: 9789057136559
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheid: 2002, 5e druk, 308 pp pocket (in goede staat!) Staat van het boek: 8.5-9.0
Prijs: € 3,00
€ 3,84
Meer info Ronald Plasterk - Leven uit het lab
(Ooievaar)
ISBN 90-5713-655-4
5e druk 2002
308 pp pocket
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.5-9.0

Leven uit het lab, een verzameling van artikelen die voor een deel verschenen in de Volkskrant en intermediair, biedt een keur aan prikkelende beschouwingen over de nieuwste biomedische ontwikkelingen.
Recensie(s)
Ruim 90 columns die de afgelopen jaren verschenen in Volkskrant en Intermediair. De auteur is een moleculair bioloog en werkzaam als directeur van het Hubrecht Laboratorium voor Ontwikkelingsbiologie te Utrecht. Veel columns behandelen een biologisch en/of medisch wetenschappelijk onderwerp, dat vaak een maatschappelijke of persoonlijke uitwerking krijgt. De variatie aan onderwerpen is groot. In kort bestek (ruim 2 bladzijden) worden zaken aangekaart en geanalyseerd op scherpzinnige en humoristische wijze. Toegankelijk en instructief voor een groot lezerspubliek. Voorzien van register maar jammer genoeg zijn de columns niet voorzien van de oorspronkelijke verschijningsdatum.
(Biblion recensie, Dr. W. van Delden)

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen