Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Brudereck, Christina - Zijdekinderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brudereck, Christina - Zijdekinderen
Schrijver: Brudereck, Christina
Titel: Zijdekinderen
ISBN: 9789085200987
Uitgever: Barnabas - Heerenveen
Bijzonderheid: 2007, 372 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 5,00
€ 4,50
Meer info Christina Brudereck - Zijdekinderen
(Barnabas - Heerenveen)
ISBN 978-90-8520-098-7
uitgave uit 2007
372 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Priya kan haar geluk niet op. Zelfs al is de Palar - zoals zo vaak - helemaal uitgedroogd, in haar huisje is er toch stromend water. Voorhaar én voor haar zoon Jaya. De wereldverbeteraar, zoals ze hem met een tevreden glimlach noemt. Jaren geleden leerde ze via een Indiase hulporganisatie de doelloos rondreizende Amerikaanse Anne kennen. Ondanks alle verschillen werden ze al snel vriendinnen – met een gemeenschappelijk doel: ze wilden hun zoons, Jaya en Matt, opvoeden tot zijdekinderen;vol levenslust en met gevoel voor de glans en de waarde van het menselijk leven.Volwassen geworden gaat de zoon van Anne op zoek naar zijn moeders Indiase vriendin. Tijdens zijn omzwervingen maakt hij kennis met allerlei facetten van de Indiase samenleving: het kastesysteem, aids, uithuwelijking, het patent van medicijnen, hulpverlening en bezienswaardigheden in steden en de natuur. Het verhaal van twee zielsverwanten, die een bondgenootschap met elkaar aangaan in de strijd tegen de uitzichtloosheid van het leven. Christina Brudereck is theologe, schrijfster en veel gevraagd spreekster. Ze woont in Essen (Duitsland).

Prijs €5,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.