Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Alonso Hernández, J.L. - Hermans, H.L.M. - Metzeltin, M. - Oostendorp, H.Th. - Spaanse Letterkunde (Overzicht van de Spaanse letterkunde vanaf de middeleeuwen tot heden)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Alonso Hernández, J.L. - Hermans, H.L.M. - Metzeltin, M. - Oostendorp, H.Th. - Spaanse Letterkunde (Overzicht van de Spaanse letterkunde vanaf de middeleeuwen tot heden)
Schrijver: Alonso Hernández, J.L. - Hermans, H.L.M. - Metzeltin, M. - Oostendorp, H.Th.
Titel: Spaanse Letterkunde (Overzicht van de Spaanse letterkunde vanaf de middeleeuwen tot heden)
ISBN: 9789061136491
Uitgever: Atrium
Bijzonderheid: 1993, 3e druk, 528 pp pocket (in goede staat!, hoek uit schutblad weggeknipt) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 6,50
€ 4,50
Meer info J.L. Alonso Hernández e.a. - Spaanse Letterkunde
(J.L. Alonso Hernández / H.L.M. Hermans / M. Metzeltin / H.Th. Oostendorp - Spaanse letterkunde (Overzicht van de Spaanse letterkunde vanaf de middeleeuwen tot heden))
(Atrium)
ISBN 9061136490
3e druk 1993
528 pp pocket
(in goede staat!, hoek uit schutblad weggeknipt)
Staat van het boek: 8.5

Met dit boek verwachten de auteurs terecht te hebben voorzien in de behoefte (van eerstejaarsstudenten Spaans en andere belangstellende) aan een up-to-date Nederlands handboek van de Spaanse literatuur. In de eerste plaats uitgaande van (en daartoe uitgebreid ingaande op) de historische, economische, politieke en maatschappelijke achtergronden waartegen de diverse literaire werken ontstonden, worden achtereenvolgens behandeld de Middeleeuwen (Alonso Hermández), de zestiende en zeventiende (Oostendorp), de achttiende en nengentiende (Metzeltin) en de twintigste eeuw (Hermans). De Catalaanse en Gallicische literatuur is buiten beschouwing gelaten; het overzicht beperkt zich tot de in het Castiliaans geschreven teksten. Het boek besluit met een bibliografie en een uitstekend verzorgd register dat naslaan van gegevens over bijv. werken, personen en stromingen mogelijk maakt.
(Biblion recensie, Drs. Elly Poppe-Stolk.)

Prijs €6,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.