Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Vondel, Joost van den - Vondel's Dichtjuweelen (1876) (met eene levens- en karakterschets door F.J. Poelhekke - met eene voorrede van G.F. Drabbe, kannunik, en regent van het seminarie Hageveld)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vondel, Joost van den - Vondel's Dichtjuweelen (1876) (met eene levens- en karakterschets door F.J. Poelhekke - met eene voorrede van G.F. Drabbe, kannunik, en regent van het seminarie Hageveld)
Schrijver: Vondel, Joost van den
Titel: Vondel's Dichtjuweelen (1876) (met eene levens- en karakterschets door F.J. Poelhekke - met eene voorrede van G.F. Drabbe, kannunik, en regent van het seminarie Hageveld)
ISBN:
Uitgever: J.W. van Leeuwen - Leiden
Bijzonderheid: 1876, 516 pp hardcover donkerrood leder met goudopdruk op de rug (in uitstekende staat!!) Antiquarische staat: 9.0
Prijs: € 80,00
Meer info Joost van den Vondel - Vondel's Dichtjuweelen (1876)
(met eene levens- en karakterschets door F.J. Poelhekke - met eene voorrede van G.F. Drabbe, kannunik, en regent van het seminarie Hageveld)
(J.W. van Leeuwen - Leiden)
uitgave uit 1876
516 pp hardcover donkerrood leder met goudopdruk op de rug
(in uitstekende staat!!)
Antiquarische staat: 9.0

Prijs €80,- inclusief verzending
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen