Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Beishuizen, Tineke - Als zand door mijn vingers & Dood door schuld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beishuizen, Tineke - Als zand door mijn vingers & Dood door schuld
Schrijver: Beishuizen, Tineke
Titel: Als zand door mijn vingers & Dood door schuld
ISBN: 9789029571609
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheid: 2007, 383 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
€ 4,50
Meer info Tineke Beishuizen - Als zand door mijn vingers & Dood door schuld
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 9789029571609
uitgave uit 2007
383 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Als zand door mijn vingers:
Wanneer Emma van der Merwe haar zus Floor bezoekt op haar verjaardag treft zij een leeg huis aan. Floor, die alleen woont sinds haar man jaren geleden bij een vliegtuigongeluk om het leven is gekomen, is gezien de stapel kranten op de deurmat al geruime tijd weg. De verdwijning van Floor is het begin van een kentering in het leven van Emma. Tijdens haar zoektocht naar Floor dringt het steeds sterker tot haar door dat ze de mensen om zich heen nooit echt heeft gekend. Ook haar eigen zusje niet.

Dood door schuld:
Anne en haar man en kinderen leiden een onopvallend leven in een rustige en welvarende buurt. Maar dat verandert wanneer Anne een schoolgenootje van haar dochter aanrijdt en het meisje overlijdt. Ze wordt verstoten door de sociale kring waarin zij en de ouders van het meisje verkeren. Verteerd door schuldgevoel merkt ze te laat hoe haar man en kinderen te lijden hebben onder de situatie. Haar gezin valt als los zand uit elkaar.
Niet in staat om elkaar te begrijpen en te troosten wordt het ieder voor zich, totdat er nog maar één mogelijkheid overblijft...

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen