Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Sykes, Plum - Bergdorf Blondes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sykes, Plum - Bergdorf Blondes
Schrijver: Sykes, Plum
Titel: Bergdorf Blondes
ISBN: 9789044610215
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2007, 6e druk, 300 pp paperback (in goede staat!, bladsneden iets smoezelig) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Plum Sykes - Bergdorf Blondes
(Prometheus)
ISBN 9789044610215
6e druk 2007
300 pp paperback
(in goede staat!, bladsneden iets smoezelig)
Staat van het boek: 7.5-8.0

'Een Bergdorf Blond is mijn variant op de prinsessen van Park Avenue. Ik noem ze zo omdat deze jonge vrouwen dol zijn op blond haar (het is onderdeel van het uniform) en in de haarsalon van Bergdorf Goodman hun haar laten verven.' Aldus verklaart Plum Sykes de titel van haar roman Bergdorf Blondes, die een satirische zedenschets is over jonge society-vrouwen in Manhattan.
De heldin van het boek beweegt zich in de hoogste kringen van het New Yorkse glamourleven en struint met haar beste vriendin - die net een enorme erfenis heeft ontvangen - de ene na de andere party af. Maar wanneer haar verloving in de soep loopt, komt ze terecht in een neerwaartse spiraal. Hoe kan ze ooit nog het geluk vinden in een stad die overladen is met sieraden, wenkbrauwontharingen, dermatologen en front row girls? Aan het einde van het verhaal beseft ze echter dat het leven meer lijkt op Fargo dan op High society.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen