Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Aslam, Nadeem - Kaart voor verdoolde geliefden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aslam, Nadeem - Kaart voor verdoolde geliefden
Schrijver: Aslam, Nadeem
Titel: Kaart voor verdoolde geliefden
ISBN: 9789045850511
Uitgever: Mouria
Bijzonderheid: 2004, 445 pp paperback grootformaat met flappen (naam voorin, lichte sporen van gebruik, verder goed!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 5,00
€ 4,50
Meer info Nadeem Aslam - Kaart voor verdoolde geliefden
(Mouria)
ISBN 9045850516
uitgave uit 2004
445 pp paperback grootformaat met flappen
(naam voorin, lichte sporen van gebruik, verder goed!)
Staat van het boek: 8.0

Kaart voor verdoolde geliefden is een aangrijpende roman over migratie en immigratie, over de islam en het westen, over thuis en elders. Nadeem Aslams portret van Shamas, Kaukab en hun kinderen is even pijnlijk als ontroerend. In gloedvol lyrisch proza wordt hun eenzaamheid beschreven, evenals de verscheurdheid tussen familietradities en de wereld waarin ze leven.Recensie(s)Een jaar uit het leven van de Pakistaanse moslim Shamas, 65 jaar, en zijn devote vrouw: een echtpaar uit Pakistan dat in een Engelse industriestad woont. Zij willen weten wie Shamas' broer en diens niet moslim vriendin hebben vermoord. Is het eerwraak? Een boek over liefde, hartstocht en verhoudingen. En over immigratie, islam en Engeland, de multiculturele samenleving en Pakistani in de Engelse arbeidersklasse. Nadeem Aslam (1966) woonde tot zijn 14e afwisselend in Pakistan en Engeland. Dit is, na 'Seasons of Rainbirds' (nog niet vertaald), zijn tweede boek. Mooi en ambitieus verhaal, met hartstocht geschreven. Een pleidooi voor wederzijdse verdraagzaamheid.

Prijs €5,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.