Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Brink, André - De bidsprinkhaan (Ex.1)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brink, André - De bidsprinkhaan (Ex.1)
Schrijver: Brink, André
Titel: De bidsprinkhaan (Ex.1)
ISBN: 9789029077606
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheid: 2006, 287 pp paperback (rug iets hol, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,50
€ 3,70
Meer info André Brink - De bidsprinkhaan (Ex.1)
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029077603
uitgave uit 2006
287 pp paperback
(rug iets hol, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

Kupido Kakkerlak is nog maar net geboren of het gonst al van de verhalen over zijn afkomst. Hij wordt grootgebracht op de boerderij van een Nederlandse kolonist op de Kaap en laat zich op een dag door de woorden van een rondreizend koopman verlokken om de wijde wereld in te trekken. Overal waar hij komt staat hij te boek als een groot drinker, praatjesmaker, vrouwen-jager en vechtjas. Door zijn gesprekken met een zendeling komt hij tot inkeer en hij besluit de rest van zijn leven te wijden aan de verspreiding van Gods Woord. Hij wordt zelf zendeling en krijgt een eigen gemeente toegewezen. In de verre, dorre binnenlanden moet hij bewijzen wat hij waard is. Met de historische figuur van Kupido Kakkerlak betreedt Andr rink het schaduwgebied tussen mythe en geschiedenis. De bidsprinkhaan is een fascinerende roman waarin komedie en tragedie over elkaar heen buitelen. 'Een fantasierijk boek waar niemand omheen kan.' - Times Literary Supplement 'Een voortvarend vertelde, fenomenale roman.' - The New Zealand Herald 'Garc M uez, Solzjenitsyn: Andr rink moet worden beschouwd als een schrijver van die klasse.' - The Guardian Andr rink (1935) behoort tot de prominentste schrijvers van Zuid-Afrika. Hij won diverse prijzen, waaronder de Prix M cis Etranger in Frankrijk, de Premio Mondelo in Itali n de CNA-prijs, de belangrijkste literaire prijs van Zuid-Afrika. Zijn werk is in dertig talen vertaald. Eerder verschenen van hem bij J.M. Meulenhoff onder meer De Duivelsvallei, Donkermaan en De andere kant van de stilte.

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.