Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Singer, Katie - Een volmaakt gebroken hart

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Singer, Katie - Een volmaakt gebroken hart
Schrijver: Singer, Katie
Titel: Een volmaakt gebroken hart
ISBN: 9789057135637
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheid: 2001, 2e druk, 347 pp paperback (in ongelezen staat!, pp licht verkleurd) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,00
€ 3,70
Meer info Katie Singer - Een volmaakt gebroken hart
(Ooievaar)
ISBN 9057135639
2e druk 2001
347 pp paperback
(in ongelezen staat!, pp licht verkleurd)
Staat van het boek: 9.0

Als de jonge joodse Hannah door haar moeder zonder nadere uitleg het huis uit wordt gezet, is zij verbijsterd: haar moeder en zij hadden altijd een zeer hechte band. Voor Hannah begint een moeilijke zoektocht naar de verklaring voor haar moeders onbegrijpelijke gedrag. In de hoop dat ze bij haar Oost-Europese familieverleden de sleutel tot dit raadsel kan vinden, verdiept Hannah zich in de verhalen van haar grootmoeders, overgrootmoeders en oudtantes. Hoe uiteenlopend hun levens ook waren, ze moesten allemaal zien te overleven in een armoedige omgeving, waar revoluties woedden en waar de nazi's huishielden. Ook deelden zij een droom, die ze ten koste van grote persoonlijke offers probeerden te verwezenlijken: een nieuw leven in Amerika. In deze aangrijpende roman over vier generaties joodse vrouwen vertellen de stemmen van de levenden en de doden over de joodse erfenis van armoede, onderdrukking en de holocaust - een erfenis die Katie Singer op overtuigende wijze weet te beschrijven. 'De intieme details over het alledaagse leven van de vier generaties maken het boek tot een lust om te lezen'. Leeuwarder Courant 'Het lezen van Een volmaakt gebroken hart is een weldadige ervaringen, als een onderdompeling in een warm, joods bad.' Trouw

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.