Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Vestdijk-Van der Hoeven, Mieke - Afscheid van Simon

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vestdijk-Van der Hoeven, Mieke - Afscheid van Simon
Schrijver: Vestdijk-Van der Hoeven, Mieke
Titel: Afscheid van Simon
ISBN: 9789029044646
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheid: 1993, 206 pp paperback (in ongelezen staat, band iets verkleurd) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 6,50
€ 3,70
Meer info Mieke Vestdijk-Van der Hoeven - Afscheid van Simon
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029044640
uitgave uit 1993
206 pp paperback
(in ongelezen staat, band iets verkleurd)
Staat van het boek: 9.0

Mieke Vestdijk-van der Hoeven, de bekendste literaire weduwe van Nederland, haalt in dit boek persoonlijke herinneringen op aan haar leven met SimonRecensie(s)In 1987 verscheen van de hand van Hans Visser een omvangrijke biografie van Simon Vestdijk. Het boek bevatte een groot aantal onbekende feiten uit het leven van de schrijver en viel verder vooral op door een nogal onthutsend portret van diens huwelijksjaren. "Afscheid van Simon" van Mieke Vestdijk-van der Hoeven is mede bedoeld als antwoord op Vissers schets van haar huwelijk met Vestdijk. Het boekje geeft een heel beeld daarvan dan Visser presenteerde. Het bevat, naast een aantal aardige anekdotes over Vestdijk, de teksten van enkele brieven die hij voor zijn huwelijk aan zijn latere vrouw schreef. Het besluit met een schets van de werkzaamheden die mevrouw Vestdijk als beheerster van de literaire nalatenschap te verrichten heeft. Als aanvulling op en correctie van de biografische literatuur over Vestdijk is het boekje een nuttige uitgave. Het wordt helaas ontsierd door uitvallen naar allerlei personen en instanties die op een of andere manier volgens de weduwe haar dwars hebben gezeten. Toptien-boek.
(Biblion recensie, Dr. Rudi van der Paardt.)

Prijs €6,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.