Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Davies, Robertson - Het Vijfde Plan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Davies, Robertson - Het Vijfde Plan
Schrijver: Davies, Robertson
Titel: Het Vijfde Plan
ISBN: 9789025465582
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheid: 1987, 283 pp hardcover gebonden (ex-bibliotheekboek, iets smoezelig, verder goed) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Robertson Davies - Het Vijfde Plan
(Uitgeverij Contact)
ISBN 9025465587
uitgave uit 1987
283 pp hardcover gebonden
(ex-bibliotheekboek, iets smoezelig, verder goed)
Staat van het boek: 7.0

Een kloeke roman verdeeld in zes hoofdstukken met als hoofdpersoon Dunstan Ramsay, die terugziet op zijn veelbewogen leven. Hij voelt zich ten onrechte schuldig aan de vroege bevalling van Mevrouw Dempster, een domineese, licht in het hoofd, waanzinnig of heilig. Deze wordt getroffen door de sneeuwbal van zijn schoolvriend, die voor de auteur bestemd was. De te vroeg geboren Paul wordt min of meer zijn zorgenkind, leert goochelen van hem. Ramsay maakt de Eerste Wereldoorlog mee als Canadees sergeant aan het Belgische front te Passchendaele, verovert een Duits mitrailleurnest, raakt gewond en wordt onderscheiden met het Victoria-kruis. Wordt leraar en onder-directeur, en schrijver van heiligenlevens. Als presbyteriaan al een heel avontuur. Tal van schoolvrienden en latere mensen kruisen zijn levenspad. Een goed geschreven en onderhoudende roman

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.