Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

GERESERVEERD VOOR KOPER Zomeren, Koos van - De man op de Middenweg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: GERESERVEERD VOOR KOPER Zomeren, Koos van - De man op de Middenweg
Schrijver: GERESERVEERD VOOR KOPER Zomeren, Koos van
Titel: De man op de Middenweg
ISBN: 9789029558518
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheid: 2001, 245 pp hardcover gebonden met stofomslag (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 5,00
Meer info Koos van Zomeren - De man op de Middenweg
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 9029558512
uitgave uit 2001
245 pp hardcover gebonden met stofomslag
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

"Bennie Krüger is dood. Iris heeft het zojuist bevestigd. In de gegeven situatie heeft dit iets geruststellends." Deze roman roept de vraag op of Koos van Zomeren Bennie Krüger werkelijk heeft gekend. In ieder geval heeft Van Zomeren als kind werkelijk op de Geitenkamp (een buurt in Arnhem) gewoond, wat hier aanleiding geeft tot een deels weemoedige, deels wrange beschouwing van het verschijnsel arbeiderswijk in de jaren '50. "Je hoefde er alleen maar te wonen, dan hoorde je erbij."En ook heeft hij werkelijk iemand met alzheimer in zijn omgeving, wat hier aanleiding geeft tot een deels weemoedige, deels wrange beschouwing over de werking van ons geheugen. "Een goed geheugen, dat is iets voor kinderen, dat weet iedereen. Een goed geheugen is een teken van primitiviteit, net zoals goede zintuigen dat zijn." Intussen schildert Bennie Krüger de taferelen van hun beider jeugd op zijn manier, met olieverf op linnen. De werking van zijn geheugen stuit op sterke weerstand bij iemand die vooralsnog anoniem zal blijven. Die iemand heeft zich tot taak gesteld het hele oeuvre van Bennie Krüger op te kopen en aan de openbaarheid te onttrekken, en zo ontrolt zich een geschiedenis van wraak en weerwraak, brandstichting en moord.

Prijs €5,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.