Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Aafjes, Bertus - Gedichten (Eerste Sonnetten - Het gevecht met de muze - Het zanduur van den dood - Verspreide gedichten - Sonnetten en andere gedichten uit Friesland - Boeren - In het rampjaar)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aafjes, Bertus - Gedichten (Eerste Sonnetten - Het gevecht met de muze - Het zanduur van den dood - Verspreide gedichten - Sonnetten en andere gedichten uit Friesland - Boeren - In het rampjaar)
Schrijver: Aafjes, Bertus
Titel: Gedichten (Eerste Sonnetten - Het gevecht met de muze - Het zanduur van den dood - Verspreide gedichten - Sonnetten en andere gedichten uit Friesland - Boeren - In het rampjaar)
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Contact - Amsterdam / Antwerpen
Bijzonderheid: zonder jaartal, 230 pp hardcover gebonden (lichte roestvorming, verder goed!) Antiquarische staat: 8.0
Prijs: € 6,50
€ 4,50
Meer info Bertus Aafjes - Gedichten
(Eerste Sonnetten - Het gevecht met de muze - Het zanduur van den dood - Verspreide gedichten - Sonnetten en andere gedichten uit Friesland - Boeren - In het rampjaar)
(Uitgeverij Contact - Amsterdam / Antwerpen)
230 pp hardcover gebonden
(lichte roestvorming, verder goed!)
Antiquarische staat: 8.0

Prijs €6,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen