Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

George, Elizabeth - In de ban van bedrog

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: George, Elizabeth - In de ban van bedrog
Schrijver: George, Elizabeth
Titel: In de ban van bedrog
ISBN: 9789044927917
Uitgever: Zwarte Beertjes 2791
Bijzonderheid: 2002, 5e druk, 527 pp pocket (in goede staat!, pp iets verkleurd) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,50
€ 4,50
Meer info Elizabeth George - In de ban van bedrog
(Zwarte Beertjes 2791)
ISBN 9044927914
5e druk 2002
527 pp pocket
(in goede staat!, pp iets verkleurd)
Staat van het boek: 8.0

Op een ochtend doet een wandelaar aan de kust van Essex een macabere ontdekking. In een bunker treft hij het ontzielde, zwaar verminkte lichaam aan van een man. Het slachtoffer blijkt Haytham Querashi te zijn, die op het punt stond te trouwen met de dochter van de belangrijkste man binnen de Pakistaanse gemeenschap. De Pakistanen zijn ervan overtuigd dat Haytham is vermoord en verwijten de politie laksheid en terughoudendheid bij het onderzoek.

Geïntrigeerd door de complexiteit van de situatie besluit brigadier Barbara Havers haar welverdiende vakantie te onderbreken. Ze biedt haar medewerking aan, niet in de laatste plaats omdat het onderzoek wordt geleid door Emily Barlow, de door haar zo bewonderde inspecteur. De samenwerking van de twee doortastende vrouwen lijkt zijn vruchten af te werpen, totdat Barbara tot de ontdekking komt dat er toch maar één persoon is die je echt kunt vertrouwen: jezelf…

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen