Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Kundera, Milan - Afscheidswals (Ex.2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kundera, Milan - Afscheidswals (Ex.2)
Schrijver: Kundera, Milan
Titel: Afscheidswals (Ex.2)
ISBN: 9789026311574
Uitgever: Agathon / Ambo
Bijzonderheid: 1991, 7e druk, 228 pp paperback (leessporen op de rug, neem voorin, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
€ 3,84
Meer info Milan Kundera - Afscheidswals (Ex.2)
(Agathon / Ambo)
ISBN 90 263 1157 5
7e druk 1991
228 pp paperback
(leessporen op de rug, neem voorin, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

In afscheidswals heeft meesterschrijver Milan Kundera een aantal personen bijeengebracht in een badplaats van vergane glorie. Allemaal zijn ze op zoek naar geluk, waardoor ze nu eens worden aangetrokken en dan weer worden afgestoten. Kundera bespeelt de figuren die meedoen aan de dans van het leven tegelijkertijd met humor, sarcasme en tederheid.
Recensie(s)

De roman speelt in een kuuroord, dat gespecialiseerd is in de behandeling van onvruchtbare vrouwen. Tussen de zes hoofdspelers, waarvan er één slachtoffer is van het communistisch regime, bestaan allerlei ingewikkelde verhoudingen. De intrige roept bij de lezer echter weinig emoties op. Het verhaal bestaat grotendeels uit dialogen, waarin uiteenlopende ethische problemen aan de orde komen, zoals overspel, abortus, kunstmatige bevruchting, moord en zelfmoord. Het is een wrang en provocerend boek, waarin personen en situaties koel worden geanalyseerd.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen