Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Vyver, Marita van der - Vergenoeg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vyver, Marita van der - Vergenoeg
Schrijver: Vyver, Marita van der
Titel: Vergenoeg
ISBN: 9789041706768
Uitgever: Rainbow No.855
Bijzonderheid: 2007, 287 pp pocket/paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
€ 3,70
Meer info Marita van der Vyver - Vergenoeg
(Rainbow No.855)
ISBN 9789041706768
uitgave uit 2007
287 pp pocket/paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Vergenoeg is een overrompelende roman over moeders en dochters, over het overlijden van een ouder en de onlosmakelijke band tussen zussen. Adele Bothma ligt op sterven in haar huis in het Zuid-Afrikaanse dorp Vergenoeg. Haar twee totaal verschillende dochters zijn naar huis gekomen om Adele te verzorgen en verwennen. Maar in deze laatste dagen zijn er onuitgesproken dingen die gezegd moeten worden, andere zaken die verzwegen moeten blijven. En terwijl Adele haar dochters aan haar sterfbed nauwelijks nog kan troosten, vraagt ze zich af of zij haar niet juist nu het hardste nodig hebben. 'Een aangrijpende en meeslepende roman over twee zussen aan hun moeders sterfbed die je niet zomaar kunt wegleggen.' . 'Marita van der Vyver is een rasverteller met een goed gevoel voor dialoog.' de Volkskrant `Een intens verhaal, poëtisch en tegelijkertijd realistisch.' Margriet Marita van der Vyver (1958) is een van de populairste schrijvers van Zuid-Afrika. Zij woont met haar Franse echtgenoot en vier kinderen in de Provence. Haar debuutroman Griet schrijft een sprookje werd een internationale bestseller. Femina Magazine noemde haar in hun '100 vrouwen die Zuid-Afrika hebben wakker geschud' en haar boeken werden met diverse prijzen bekroond. Van haar verschenen onder ander de romans De sprookjesschrijfster en de poppenspeler en Stiltetijd.

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.