Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Spinnen, Burkhard - Diepgang

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spinnen, Burkhard - Diepgang
Schrijver: Spinnen, Burkhard
Titel: Diepgang
ISBN: 9789089530011
Uitgever: Ailantus
Bijzonderheid: 2008, 281 pp paperback (leessporen op de rug, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
€ 4,50
Meer info Burkhard Spinnen - Diepgang
(Ailantus)
ISBN 9789089530011
uitgave uit 2008
281 pp paperback
(leessporen op de rug, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

Tijdens de Olympische Spelen van 1984 wordt de tienkamper Roland Farwick gediskwalificeerd bij het verspringen. Tot ieders verbazing besluit hij geheel met sporten te stoppen. Pas als ruim twintig jaar later op hem wordt geschoten, lijkt zijn leven weer in beweging te komen. En het levert hem ogenschijnlijk een vriend op: politiecommissaris Ludger Grambach. Ook hij heeft zijn talent verkwanseld en zijn lot lijkt zelfs aan dat van de sporter verbonden. Maar de vriendschap maakt als snel plaats voor een steeds grimmiger wordend duel. Een strijd aan de oppervlakte tijdens het politieonderzoek, en een strijd in de diepte tijdens een internetspel.

Burkhard Spinnen weeft op virtuoze wijze thrillerelementen door dit verhaal van twee veertigers die zich verzetten tegen het ouder worden. Hij zet ze neer met een heerlijke zelfingenomenheid en laat ze zwenken tussen vrolijke spot en regelrechte arrogantie. Op het allerlaatst weet hij zijn verhaal een extra dimensie te geven door de ontknoping van het internetspel.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.