Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Haasse, Hella S. - Berichten van het Blauwe Huis (Ex.2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haasse, Hella S. - Berichten van het Blauwe Huis (Ex.2)
Schrijver: Haasse, Hella S.
Titel: Berichten van het Blauwe Huis (Ex.2)
ISBN: 9789021497150
Uitgever: Salamander / Querido - Amsterdam
Bijzonderheid: 1990, 8e druk, 161 pp pocket (naam voorin, leesspoor op de rug, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 3,00
€ 3,84
Meer info Hella S. Haasse - Berichten van het Blauwe Huis (Ex.2)
(Salamander / Querido - Amsterdam)
ISBN 90-214-9715-8
8e druk 1990
161 pp pocket
(naam voorin, leesspoor op de rug, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

Na een halve eeuw in het buitenland te hebben doorgebracht keren de zussen Felicia en Nina terug naar het huis van hun jeugd om de verkoop ervan te regelen. Een zomer lang blijven ze daar, te midden van het weelderige groen van de villawijk.

Hun aanwezigheid brengt een vage onrust teweeg onder de buurtgenoten, die herinnerd worden aan het verleden. De betovering die jarenlang van het Blauwe Huis uitging, en die aan de afwezige zussen een sprookjesachtig aura verleende, zal tijdens deze zomer verdwijnen en zich tegen hen keren.
Recensie(s)
Na lange jaren in het buitenland te hebben geleefd, ver van elkaar, keren twee zusters terug naar het huis van hun jeugd. De confrontatie van hun uiteenlopende temperamenten, de evaluatie van hun zeer verschillende levenslopen, wekken emoties op die ten slotte zelfs hun buren beïnvloeden. Het lot drijft de zusters weer uiteen. De beschrijving van hun verblijf in het oude huis wordt afgewisseld met de weergave van indrukken en reacties van mensen om hen heen. Knap geschreven in een helder en zorgvuldig Nederlands.

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen