Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Hellinga, Dr W.Gs. - Het hart op de tong (In 101 brieven van Nederlanders, die in de laatste vier eeuwen vertelden wat ze te zeggen hadden, of schreven omdat ze niets te zeggen hadden, waaronder eenige curiositeiten en vergissingen)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hellinga, Dr W.Gs. - Het hart op de tong (In 101 brieven van Nederlanders, die in de laatste vier eeuwen vertelden wat ze te zeggen hadden, of schreven omdat ze niets te zeggen hadden, waaronder eenige curiositeiten en vergissingen)
Schrijver: Hellinga, Dr W.Gs.
Titel: Het hart op de tong (In 101 brieven van Nederlanders, die in de laatste vier eeuwen vertelden wat ze te zeggen hadden, of schreven omdat ze niets te zeggen hadden, waaronder eenige curiositeiten en vergissingen)
ISBN:
Uitgever: L.J.C. Boucher - 's-Gravenhage
Bijzonderheid: 1941, 323 pp hardcover gebonden linnen (pp wat verkleurd, verder goed) Antiquarische staat: 7.5
Prijs: € 4,50
€ 4,50
Meer info Dr W.Gs. Hellinga - Het hart op de tong
(In 101 brieven van Nederlanders, die in de laatste vier eeuwen vertelden wat ze te zeggen hadden, of schreven omdat ze niets te zeggen hadden, waaronder eenige curiositeiten en vergissingen)
(L.J.C. Boucher - 's-Gravenhage)
uitgave uit 1941
323 pp hardcover gebonden linnen
(pp wat verkleurd, verder goed)
Antiquarische staat: 7.5

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen