Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Singer, Isaac Bashevis - De Magier van Lublin (Ex.2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Singer, Isaac Bashevis - De Magier van Lublin (Ex.2)
Schrijver: Singer, Isaac Bashevis
Titel: De Magier van Lublin (Ex.2)
ISBN: 9789029546119
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheid: 1988, 4e druk, 223 pp paperback (leessporen op de rug, stempel voorin, verder goed!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 4,00
€ 3,70
Meer info Isaac Bashevis Singer - De Magier van Lublin (Ex.2)
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 9029546115
4e druk 1988
223 pp paperback
(leessporen op de rug, stempel voorin, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5

In 1966 verscheen deze zelfde roman onder de titel "De duizend kunstenaar van Lubin". De tekst is ongewijzigd met gevolg dat b.v. in de eerste zin het woord "duizend kunstenaar" is gehandhaafd, ondanks de gewijzigde titel. Het slotwoord van Martin Ros is in deze druk komen te vervallen. Het boek geeft de geschiedenis van Jasja Mazur, die als circusartiest rondtrekt, op jacht naar geld en vrouwen. Deze laatsten brengen hem in problemen en via een ongeluk komt hij tot inkeer: hij laat zich inmetselen en wil zijn verdere leven boete doen. Het verhaal speelt zich af in de Joodse sfeer in Polen eind vorige eeuw. De auteur, een van de bekendste joods-amerikaanse auteurs, winnaar van de Nobelprijs voor literatuur 1978, heeft ook met deze roman een bewijs geleverd van zijn grote mogelijkheden als schrijver. De uitgave is in de vorm van Singers ander herdrukken uitgevoerd.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.