Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Buchanan, Col - Farlander (Het Hart van de Wereld 1)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Buchanan, Col - Farlander (Het Hart van de Wereld 1)
Schrijver: Buchanan, Col
Titel: Farlander (Het Hart van de Wereld 1)
ISBN: 9789024555611
Uitgever: Luitingh Fantasy
Bijzonderheid: 2010, 1e druk, 448 pp paperback grootformaat met flappen (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 7,50
€ 4,85
Meer info Col Buchanan - Farlander
(Het Hart van de Wereld 1)
(Luitingh Fantasy)
ISBN 9789024555611
uitgave uit 2010
448 pp paperback grootformaat met flappen
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.5

Farlander is het eerste deel van Col Buchanans trilogie over de Roshun, een elitegroep sluipmoordenaars die de dood wreken van iedereen die daarvoor wil betalen.

Ash is zo'n Roshun, en hij faalt nooit. Maar hij is oud, zijn spieren zijn stijf en zijn botten kraken bij elke beweging die hij maakt. Zijn gebrekkige conditie blijft echter niet onopgemerkt en na een opdracht die hij op het nippertje weet te overleven, wordt hij gedwongen een opvolger te kiezen.

Afgaand op zijn intuïtie kiest hij voor Nico, een straatarm zwerfkind uit de stad Bar-Khos. Een stad die na een strijd van tientallen jaren dreigt te bezwijken onder de onstuitbare veroveringsdrang van het Rijk van Mann. Een somber vooruitzicht, want over Mann heerst de Heilige Matriarch Sasheen, een meedogenloze, op macht beluste vrouw die via een waar schrikbewind haar plannen doordrijft.

Als de door-en-door perverse zoon van Sasheen in razernij een vrouw vermoordt die een hanger draagt van de Roshun, gaan Ash en zijn jeugdige leerling op pad om het vonnis te voltrekken. Op dat moment beseft Ash dat hij aan de vooravond staat van de moeilijkste opdracht in zijn loopbaan...

Prijs €7,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.