Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Lessing, Doris - In 't bijzonder katten (Ex.3)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lessing, Doris - In 't bijzonder katten (Ex.3)
Schrijver: Lessing, Doris
Titel: In 't bijzonder katten (Ex.3)
ISBN: 9789035119673
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheid: 1998, 5e vermeerderde druk, 169 pp paperback (leessporen op de rug, verder goed!) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 3,00
€ 3,70
Meer info Doris Lessing - In 't bijzonder katten (Ex.3)
(Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam)
ISBN 9035119673
5e vermeerderde druk 1998
169 pp paperback
(leessporen op de rug, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5-8.0

Doris Lessing is altijd al een kattenliefhebster geweest; in haar jeugd, op een Afrikaanse boerderij, werd ze omringd door half wilde katten en later maakt een aantal gedomesticeerde katten deel uit van haar leven in Londen. In In 't bijzonder katten beschrijft Lessing haar leven onder de katachtigen. Haar observaties van deze trotse, luie, hooghartige en aanhalige beesten zijn scherp en humoristisch. Elke kattenliefhebber zal haar gefascineerdheid herkennen en Lessings belevenissen met haar huisdieren geboeid volgen.
Recensie(s)
Een heel aardig boekje over katten: halfwilde katten op een boerderij in Rhodesië, en twee poezen in een Londense flat en later op het platteland van Devon. Het verhaal gaat vooral over het gedrag van die twee poezen in verschillende fasen van hun leven, over hun onderlinge verhouding, de manier waarop ze hun moederschap vervullen en zich ten opzichte van hun bazin, de schrijfster, gedragen. Doris Lessing heeft dit verhaal duidelijk met veel liefde voor katten geschreven en ze toont zich tevens een goede observator. De vertaling is goed, zonder storende anglicismen. Verzorgde uitgave met aardige zwart-witte tekeningen. Kleine druk.
(Biblion recensie, Redactie.)

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.