Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Rubinstein, Renate - Niet de woorden maar de stem

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rubinstein, Renate - Niet de woorden maar de stem
Schrijver: Rubinstein, Renate
Titel: Niet de woorden maar de stem
ISBN: 9789021494739
Uitgever: Salamander / Querido - Amsterdam
Bijzonderheid: 1973, 125 pp pocket (pp wat verkleurd, verder goed) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,00
€ 3,70
Meer info Renate Rubinstein - Niet de woorden maar de stem
(Salamander / Querido)
ISBN 9021494736
uitgave uit 1973
125 pp pocket
(pp wat verkleurd, verder goed)
Staat van het boek: 7.0

Renate Rubinstein schrijft iedere week een stukje in Vrij Nederland, onder het pseudoniem Tamar. Die stukjes zijn een begrip. Ze gaan over van alles, al is er bij tijden een toespitsing waar te nemen op een bepaald onderwerp, zoals (echt)scheiding (verzameld in Niets te verliezen en toch bang) of vrouwenemancipatie (Hedendaags feminisme). De stukken in Niet de woorden maar de stem gaan voor een groot deel over persoonlijke relaties, zoals de relatie tussen de auteur en haar moeder in het titelverhaal (dat gerust 'verhaal' mag heten en trouwens niet in VN heeft gestaan), en over relaties met andere mensen, met huizen, tuinen en planten. De rest gaat over uitwassen en nabloei van de Provo-beweging (die rond 1970 nog welig tierde). Veel daarvan is nu nog steeds het overwegen waard, vooral als het met zoveel spitsheid en gezond verstand en in zo'n volmaakt natuurlijke stijl geschreven is als bij Renate Rubinstein.

Niet de woorden maar de stem is eerder verschenen onder titel Tamarkolommen en andere berichten. Een paar artikelen zijn eruit weggelaten, omdat ze nogal wat kennis veronderstellen van een actualiteit die geen actualiteit meer is.

Prijs €3,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.