Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Naeff, Top - Letje

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Naeff, Top - Letje
Schrijver: Naeff, Top
Titel: Letje
ISBN:
Uitgever: P,N, van Kampen & Zoon / E.M. Querido
Bijzonderheid: 1948, 1e druk, 302 pp hardcover gebonden zwart linnen met goudopdruk (pp iets verkleurd, lichte slijtage rugtekst, verder goed!) Antiquarische staat: 8.0
Prijs: € 7,50
€ 4,85
Meer info Top Naeff - Letje
(P,N, van Kampen & Zoon / E.M. Querido)
1e druk 1948
302 pp hardcover gebonden zwart linnen met goudopdruk
(pp iets verkleurd, lichte slijtage rugtekst, verder goed!)
Antiquarische staat: 8.0

Top Naeff heeft voor haar meisjesboeken en romans een nooit verminderde belangstelling ondervonden. Een van haar meest geliefde boeken is "Letje of de weg naar het geluk". Het is het verhaal van een klein meisje, dat opgroeit in een kalm burgerlijk milieu aan het begin van deze eeuw. Zij wordt opgevoed door mama, papa en oma. Haar wordt ingeprent, dat alles voor haar eigen bestwil is. Als Letje achttien is, een meisje als haar moeder voor haar en haar oma nog weer daarvoor, verlooft ze zich met Adriaan, die 'per ongeluk' een zoon van papa's chef is. Letje trouwt omdat het zo hoort, zonder zich af te vragen waarom ze trouwt en zonder te weten wat het huwelijk eist. Als ze moeder wordt, betekent dit allereerst voor haar, dat ze nu tenminste iets omhanden zal hebben.

Het verhaal met Letje wordt met tederheid en ironie verteld. Het is de gevoelige ontleding van een kinder- en meisjesleven en een voortreffelijk beeld van een tijdperk dat voorgoed voorbij is.
Omdat Top Naeffs hart en humor beide aan haar werk deel hebben, weet haar werk altijd weer opnieuw een grote lezerskring te boeien.

Prijs €7,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.