Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

James, Henry - Daisy Miller

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: James, Henry - Daisy Miller
Schrijver: James, Henry
Titel: Daisy Miller
ISBN: 9789065510594
Uitgever: Goossens
Bijzonderheid: 1983, 90 pp hardcover gebonden (naam voorin, rug iets verkleurd, verder goed!) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 4,50
€ 3,70
Meer info Henry James - Daisy Miller
(Uitgeverij Goossens)
ISBN 9065510591
uitgave uit 1983
90 pp hardcover gebonden
(naam voorin, rug iets verkleurd, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5-8.0

Het dubbelzinnige portret van de innemende Daisy Miller is nog even intrigerend als een eeuw geleden.
De Amerikaanse expat Frederick Winterbourne maakt in Zwitserland kennis met een beeldschone Amerikaanse jonge vrouw die met haar moeder door Europa toert. Haar gedrag brengt hem in verwarring: nu eens toont deze Daisy Miller zich naïef, dan weer doortrapt, en ze laveert tussen vulgair en onbevangen.
Winterbourne valt als een blok voor haar en probeert haar tevergeefs te doorgronden. Is de stijve Winterbourne, al jaren woonachtig in het puriteinse Genève, de Amerikaanse manieren verleerd? Of weet Daisy Miller, dochter van nouveaux riches, gewoon niet hoe het hoort? Met lichte pen schetst Henry James de omgang tussen mannen en vrouwen aan het einde van de negentiende eeuw in een samenleving in beweging.
Met Daisy Miller brak Henry James door bij het grote publiek. De novelle zorgde voor een ware rage in Amerika werden zelfs Daisy Miller-hoeden verkocht en het succes inspireerde de auteur tot het schrijven van zijn grote meesterwerk The Portrait of a Lady.

Prijs €4,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.