Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Allende, Isabel - Eva Luna (Ex.2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Allende, Isabel - Eva Luna (Ex.2)
Schrijver: Allende, Isabel
Titel: Eva Luna (Ex.2)
ISBN: 9789028417045
Uitgever: Wereldbibliotheek - Amsterdam
Bijzonderheid: 1995, 19e druk, 305 pp paperback (leesspoor op de rug, pp licht verkleurd, verder goed!) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 4,00
€ 3,70
Meer info Isabel Allende - Eva Luna (Ex.2)
(Wereldbibliotheek)
ISBN 9028417044
19e druk 1995
305 pp paperback
(leesspoor op de rug, pp licht verkleurd, verder goed!)
Staat van het boek: 7.5-8.0

Op een bijzondere manier geeft Isabel Allende gestalte aan het bizarre en fantastische leven van Eva Luna, aan Zuid-Amerika en aan de gebeurtenissen daar, en voert ze de lezer mee naar een exotische wereld. In een stijl die even krachtig en bloemrijk is als het landschap van regenwouden, ruige bergen en verdorstende woestijnen, vertelt zij een adembenemend verhaal waarin werkelijkheid en verbeelding naadloos in elkaar overgaan.
Recensie(s)

Met haar eerste roman, 'Het huis met de geesten', werd de Chileense schrijfster Isabel Allende (1942) in korte tijd wereldberoemd. 'Eva Luna', is volgens dezelfde toverformule geschreven: een uitbundig, exotisch verhaal vol liefde, haat, dood, oorlog, paranormale verschijnselen en bizarre figuren, gesitueerd in een niet met name genoemd Zuid-Amerikaans land. De levensgeschiedenis van Eva Luna - de vertelster - en die van de uit Oostenrijk afkomstige Rol Carlé vormen het geraamte van een verhaal dat een dwarsdoorsnede wil geven van het hedendaagse Spaans-Amerika. Net als in 'Het huis met de geesten' geeft de auteur zowel een avontuurlijk beeld van het recente verleden als een hoopvol uitzicht op de toekomst. En ook in 'Eva Luna' krijgen liefde en politieke strijd een steeds belangrijker rol.

Prijs €4,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.