Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Frame, Janet - De gezant van Spiegelstad (3e deel trilogie Een engel aan mijn tafel)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Frame, Janet - De gezant van Spiegelstad (3e deel trilogie Een engel aan mijn tafel)
Schrijver: Frame, Janet
Titel: De gezant van Spiegelstad (3e deel trilogie Een engel aan mijn tafel)
ISBN: 9789052262758
Uitgever: De Geus
Bijzonderheid: 1995, 297 pp pocket (in goede staat!, pp iets verkleurd) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,50
€ 3,70
Meer info Janet Frame - De gezant van Spiegelstad
(3e deel trilogie Een engel aan mijn tafel)
(De Geus)
ISBN 9052262756
uitgave uit 1995
297 pp pocket
(in goede staat!, pp iets verkleurd)
Staat van het boek: 8.0

Janet Frame vertelt in haar beroemde en verfilmde trilogie Een engel aan mijn tafel hoe zij onder schokkende omstandigheden opgroeit en op basis van een verkeerde diagnose in een psychiatrische inrichting wordt opgenomen. De gezant van Spiegelstad, het derde deel, is gewijd aan haar eerste buitenlandse reis. Met een beurs vertrekt Janet naar Europa om achtereenvolgens in Londen, op Ibiza – waar ze haar eerste liefdesaffaire beleeft – en in Andorra te wonen. Na de dood van haar vader keert zij terug naar Nieuw-Zeeland.Recensie(s)Laatste deel van de trilogie van de Nieuwzeelandse Janet Frame. Een beschrijvende autobiografische roman, met weinig dialoog, en hoewel dit 'n zelfstandig te lezen deel is, is het toch aan te bevelen de voorafgaande delen te lezen (om de gemoedstoestand van de hoofdpersoon beter te begrijpen). In dit deel verhaalt auteur haar terugkeer naar Nieuw Zeeland (na een verblijf in Londen en Andorra), om 'genezen' verklaard zich geheel aan het schrijverschap te gaan wijden. Dankzij de verfilming van de trilogie ('An angel at my table') zullen de boeken zeker ook in Nederland 'n groot publiek aanspreken. (De film werd door lezers van de Volkskrant als beste film '91 uitgeroepen.) Eerdere delen: 'Naar het Is-land (a.i. 91-21-057-7) en 'Een engel aan mijn tafel' (a.i.'s deze week).

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.