Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Frame, Janet - Een engel aan mijn tafel (Naar het Is-Land / Een engel aan mijn tafel / Gezant van Spiegelstad)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Frame, Janet - Een engel aan mijn tafel (Naar het Is-Land / Een engel aan mijn tafel / Gezant van Spiegelstad)
Schrijver: Frame, Janet
Titel: Een engel aan mijn tafel (Naar het Is-Land / Een engel aan mijn tafel / Gezant van Spiegelstad)
ISBN: 9789041704313
Uitgever: Rainbow No.682
Bijzonderheid: 2003, 844 pp pocket (boekblok iets verkleurd, verder in ongelezen staat!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 6,50
Meer info Janet Frame - Een engel aan mijn tafel
(Naar het Is-Land / Een engel aan mijn tafel / Gezant van Spiegelstad)
(Rainbow No.682)
ISBN 9041704310
uitgave uit 2003
844 pp pocket
(boekblok iets verkleurd, verder in ongelezen staat!)
Staat van het boek: 8.5

Janet Frame vertelt in haar beroemde en verfilmde trilogie Een engel aan mijn tafel hoe zij onder schokkende omstandigheden opgroeit en op basis van een verkeerde diagnose in een psychiatrische inrichting wordt opgenomen. In Naar het Is-Land, het eerste deel van de trilogie, zien we haar opgroeien in de jaren dertig. Ondanks de bittere armoede en de schokkende gebeurtenissen in de familie ontwikkelt ze haar grote literaire talent en ziet ze kans een universitaire studie te beginnen.Recensie(s)Autobiografisch drieluik, eerder los gepubliceerd, van de Nieuw-Zeelandse schrijfster (1924), genoemd naar het tweede deel. In haar studententijd, waarin zij zich buitengesloten voelde, doet zij een poging tot zelfmoord en wordt in een gesticht opgenomen voor schizofrenie. Vanaf jongsaf wil zij schrijfster worden, leest veel gedichten en probeert te schrijven. Niet lang nadat zij uit het gesticht is ontslagen ontvangt zij een beurs waarmee zij uit Nieuw-Zeeland kan vertrekken. Via Londen gaat zij naar Ibiza. Op haar 32ste heeft zij haar eerste seksuele ervaring met een man die haar na een korte verhouding in de steek laat. Als haar vader overlijdt, keert zij naar Nieuw-Zeeland terug. De periode van haar jeugd is kleurrijk, vol superlatieven, liefde voor de natuur, toekomstverwachting. Vanaf haar studententijd draait alles om haar wil schrijfster te worden. Zij voelt zich niet lichamelijk tot mensen aangetrokken, enkel geestelijk. Zij beschrijft haar ervaringen van buitenaf, zonder haar diepere gevoelens kenbaar te maken. Hierdoor ontstaat een aaneenrijging van ontmoetingen en gebeurtenissen die niet altijd blijft boeien. Ook verfilmd. Pocketeditie; kleine druk, krappe marge.

Prijs €6,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.