Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Fuentes, Carlos - De dood van Artemio Cruz

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fuentes, Carlos - De dood van Artemio Cruz
Schrijver: Fuentes, Carlos
Titel: De dood van Artemio Cruz
ISBN: 9789029049016
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheid: 1995, 3e druk, 302 pp paperback (lichte leessporen op de rug, verder in goede staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 5,00
€ 4,85
Meer info Carlos Fuentes - De dood van Artemio Cruz 
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029049014
3e druk 1995
302 pp paperback
(lichte leessporen op de rug, verder in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

Op zijn sterfbed overdenkt krantenmagnaat Artemio Cruz zijn leven. In zijn jeugd heeft hij zich ingezet voor de zaak van de Mexicaanse Revolutie, maar gaandeweg heeft hij zijn idealen laten varen. Telkens als hij moest kiezen tussen vriendschap, trouw en zelfbehoud, koos hij voor het laatste. Pas in het aanschijn van de dood beseft hij hoeveel zijn ambities hem hebben gekost.Recensie(s)De 71-jarige hoofdpersoon is door een beroerte getroffen. Als in een trance, op sterven na dood, en ijlend van koorts flitsen de hoogtepunten uit zijn leven aan hem voorbij. Hij is door listige streken een van de invloedrijkste mannen van Mexico geworden. Hij wist op het juiste moment voor de juiste persoon op te komen om zodoende een onschendbare en machtige positie te handhaven. Bijzonder knap geschreven psychologische roman. De vertaalster is erin geslaagd de sfeer, denkwijze en manier van leven in de vertaling te handhaven, iets dat zeer belangrijk is voor de achtergrond van het boek. Deze roman geeft een beeld van de felbewogen worsteling van het Mexicaanse volk.

Prijs €5,-
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.