Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

GERESERVEERD VOOR KOPER Keuls, Yvonne - Mevrouw mijn moeder (Ex.2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: GERESERVEERD VOOR KOPER Keuls, Yvonne - Mevrouw mijn moeder (Ex.2)
Schrijver: GERESERVEERD VOOR KOPER Keuls, Yvonne
Titel: Mevrouw mijn moeder (Ex.2)
ISBN: 9789059657632
Uitgever: CPNB
Bijzonderheid: 2022, 51e druk, 205 pp paperback ***NIEUWSTAAT*** Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 3,50
€ 3,70
Meer info Yvonne Keuls - Mevrouw mijn moeder (Ex.2)
(CPNB)
ISBN 9789059657632
51e druk 2022
205 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Roman: Nederland
Met Mevrouw mijn moeder richt Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder - een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging van het gezin in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger. Mevrouw mijn moeder is een ode aan de vertelkunst - een prachtig, met veel humor geschreven, persoonlijk en ontwapenend boek, dat bekroond werd met de Trouw Publieksprijs 1999.
Recensie(s)
In deze roman beschrijft Yvonne Keuls (1931) haar Indische afkomst, de repatriëring naar Nederland en de aanpassingsproblemen hier. Maar vooral is het een beschrijving van haar moeder. Deze vrouw, zeer koppig, maar ook fantasierijk, vertelt de mooiste verhalen over Indonesië, haar afkomst en al of niet verzonnen familiebelevenissen. Maar ook aan het vasthouden aan gewoontes en normen van Indië wordt aandacht geschonken. De schrijfster vertelt met heel veel humor, maar ook vol liefde over haar verhouding met haar moeder. Ook de langzame aftakeling van haar moeder wordt op een ontroerende manier verhaald. De verhalen van en over haar moeder zijn juweeltjes van vertelkunst.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.