Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Biesheuvel, J.M.A. - In de bovenkooi (Ex.2)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Biesheuvel, J.M.A. - In de bovenkooi (Ex.2)
Schrijver: Biesheuvel, J.M.A.
Titel: In de bovenkooi (Ex.2)
ISBN: 9789029002752
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheid: 1975, 8e druk, 236 pp paperback (vaal plekje en lichte leessporen op de rug, vouw achterkaft) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,50
€ 3,70
Meer info J.M.A. Biesheuvel - In de bovenkooi (Ex.2)
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029002751
8e druk 1975
236 pp paperback
(vaal plekje en lichte leessporen op de rug, vouw achterkaft)
Staat van het boek: 7.0

In deze verhalenbundel verwelkomde J.M.A. Biesheuvel zijn lezers voor het eerst in zijn karakteristieke wereldje van whisky drinken en pijproken bij de haard, met een van de Russische klassieken opengeslagen op schoot en de liefdevolle zorg van Eva altijd voorhanden. Vanaf deze plek vertelt hij zijn onvergetelijke semi-autobiografische zeeverhalen en huiselijke anekdotes, veelal in het gezelschap van goede vrienden Karel van het Reve en Maarten 't Hart. Met In de bovenkooi bewees Biesheuvel in 1972 al waarom hij tot de beste verhalenschrijvers van Nederland behoort. In elk verhaal weet hij op briljante wijze fictie en werkelijkheid tegen elkaar uit te spelen en verrast hij de lezer met zijn absurde humor, stilistische hoogstandjes en rijke, vaak ontroerende verbeelding. Deze bundel is een fantastische inleiding tot het werk van een groot Nederlands schrijver en een must voor iedere liefhebber van het korte verhaal.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.