Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

GERESERVEERD VOOR KOPER Haasse, Hella S. - Het dieptelood van de herinnering (Ex.2) (Zelfportret als legkaart - Persoonsbewijs - Krassen op een rots - Een handvol achtergrond)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: GERESERVEERD VOOR KOPER Haasse, Hella S. - Het dieptelood van de herinnering (Ex.2) (Zelfportret als legkaart - Persoonsbewijs - Krassen op een rots - Een handvol achtergrond)
Schrijver: GERESERVEERD VOOR KOPER Haasse, Hella S.
Titel: Het dieptelood van de herinnering (Ex.2) (Zelfportret als legkaart - Persoonsbewijs - Krassen op een rots - Een handvol achtergrond)
ISBN: 9789021467290
Uitgever: Querido - Amsterdam
Bijzonderheid: 2004, 2e druk, 427 pp paperback (naam voorin, leessporen op de rug, verder in goede staat!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 5,50
Meer info Hella S. Haasse - Het dieptelood van de herinnering (Ex.2)
(Zelfportret als legkaart - Persoonsbewijs - Krassen op een rots - Een handvol achtergrond)
(Querido - Amsterdam)
ISBN 9021467291
2e druk 2004
427 pp paperback
(naam voorin, leessporen op de rug, verder in goede staat!)
Staat van het boek: 7.5

In de loop der jaren heeft Hella S. Haasse een aantal autobiografische boeken geschreven: Zelfportret als legkaart (1954), Persoonsbewijs (1967), Krassen op een rots (1970) en Een handvol achtergrond (1993). Het beste hieruit verzamelde zij in Het dieptelood van de herinnering, waardoor de lezer de ontwikkeling van de schrijfster op de voet kan volgen.

Ze schrijft over haar kinderjaren op Java en in Nederland, haar studententijd, haar moederschap, ze doet verslag van haar reis naar Indië in 1976, analyseert haar eigen werk en formuleert de grondgedachten van haar gehele oeuvre. Voor wie meer wil weten over het leven en het werk van Hella S. Haasse is Het dieptelood van de herinnering is een belangwekkend document.

Prijs €5,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.