Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stichting Boekenwerk.


 

Fiell, Charlotte J. - Scandinavian Design

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fiell, Charlotte J. - Scandinavian Design
Schrijver: Fiell, Charlotte J.
Titel: Scandinavian Design
ISBN: 9783822841181
Uitgever: Taschen America Llc
Bijzonderheid: 2005, 352pp, Gebonden
Prijs: € 12,00
Meer info LET OP!!!
Dit boek is alleen te bestellen via onze webshop. Gebruik onderstaande link om naar de webshop te gaan:
https://www.stichtingboekenwerk.nl/shop/storefront/scandinavian-design-charlotte-peter-fiell/

-----------------------------

Scandinavian Design gaat Design die uit in Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland afkomstig is. Scandinaviƫ is wereldberoemd om zijn onnavolgbare, democratische ontwerpen die de brug slaan tussen ambacht en industriƫle productie, organische vormen en alledaagse functionaliteit. Deze alles-wat-je-nodig-gids bevat een gedetailleerd overzicht van Scandinavisch meubilair, glas, keramiek, textiel, sieraden, metaalwaren en industrieel design van 1900 tot heden, met diepgaande inzendingen over meer dan 180 ontwerpers. Ook staan er door design geleide bedrijven, plus een lijst met belangrijke design gerelateerde bestemmingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland. Bekende ontwerpers en door ontwerpers geleide bedrijven zijn onder meer Verner Panton, Arne Jacobsen, Alvar Aalto, Timo Sarpaneva, Hans Wegner, Tapio Wirkkala, Sigvard Bernadotte, Stig Lindberg, Ingeborg Lundin, Finn Juhl, Fritz Hansen, Artek, Le Klint, Gustavsberg, Iittala, Fiskars, Volvo, Saab, Orrefors, Royal Copenhagen, Holmegaard, Arabia, Marimekko en Georg Jensen.

Het bevat een introductie over scandinavisch design, gevolgd door hoofdstukken over de diverse landen. Het tweede deel bevat designers en bedrijven op alfabetische volgorde.

In de appendix is er een tijdbalk, een overzicht van de fotografen die hier aan meewerkte, een index en een lijst van medewerkers.
Boek bekijken

Stichting Boekenwerk

zakelijk

Stichting Boekenwerk uit Eindhoven

Logo Stichting Boekenwerk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.