Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stichting Boekenwerk.


 

Warren, Frank - Postsecret

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Warren, Frank - Postsecret
Schrijver: Warren, Frank
Titel: Postsecret
ISBN: 9789780752873
Uitgever: Orion Books
Bijzonderheid: 2006, 1e druk, hardcover, 276 pp
Prijs: € 12,50
Meer info LET OP!!!
Dit boek is alleen te bestellen via onze webshop. Gebruik onderstaande link om naar de webshop te gaan:
https://www.stichtingboekenwerk.nl/shop/storefront/postsecret/

------------

Postsecret is een initiatief van de Amerikaanse Frank Warren.  In 2004 kreeg Warren het idee om 3.000 blanco ansichtkaarten aan mensen uit te delen met het verzoek dat ze hierop een geheim schreven en het vervolgens anoniem terug naar hem stuurden. Het moest hun eigen geheim zijn, en iets dat ze nog nooit met anderen hadden gedeeld. Zolang de tekst leesbaar bleef, mochten ze deze zo creatief vormgeven als ze zelf wilden. Al gauw ontving Warren niet alleen zijn originele kaarten ingevuld terug, maar begonnen mensen ook hun eigen kaarten met geheimen naar hem te sturen.

De eerste 100 geheimen werden tentoongesteld in een museum in Washington DC, en hierna maakte Warren een blog aan om de rest met de wereld te delen:  postsecret.blogspot.com. De website werd razend populair en inzendingen kwamen van over de hele wereld. Tussen 2005 en 2007 ontving Warren zo'n miljoen kaarten.

Voor dit boek heeft Warren een selectie van 300 ingezonden geheimen gemaakt. De geheimen variëren enorm, van bekentenissen van misdrijven tot openbaringen over liefdesverdriet. Maar veruit de meeste geheimen stellen iets bloot over de grappige en eigenaardige gewoontes van mensen. Wat Postsecret extra bijzonder maakt, is de vaak creatieve vormgeving van de inzendingen. Het boek is hierdoor ook een verzameling van unieke collages en kunstwerkjes.
Boek bekijken

Stichting Boekenwerk

zakelijk

Stichting Boekenwerk uit Eindhoven

Logo Stichting Boekenwerk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.