Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stichting Boekenwerk.


 

George M. Beylerian en Andrew Dent - Innovative Materialien verändern die Welt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: George M. Beylerian en Andrew Dent - Innovative Materialien verändern die Welt
Schrijver: George M. Beylerian en Andrew Dent
Titel: Innovative Materialien verändern die Welt
ISBN: 97837913386
Uitgever: Thames & Hudson
Bijzonderheid:
Prijs: € 20,00
Meer info LET OP!!!
Dit boek is alleen te bestellen via onze webshop. Gebruik onderstaande link om naar de webshop te gaan: https://www.stichtingboekenwerk.nl/shop/storefront/innovative-materialien-verandern-die-welt/


Innovative Materialien verändern die Welt vertelt wat de invloed is van nieuwe materialen. Nieuwe materialen bieden mogelijkheden om nieuwe dingen te realiseren en reeds bestaande te verbeteren.

Het boek bevat een gerubriceerde presentatie van de vierhonderd meest recente belangrijke materialen. Er is een lijst met ontwerpers, designconferenties, beurzen en professionele organisaties. Ook zijn er details van opleidingen, beurzen, beurzen, stages, onderzoekslaboratoria en wedstrijden.

Onmisbare bron

Dit boek levert het definitieve bewijs van de manier waarop materialen een revolutie teweeg hebben gebracht in de wereld van toegepaste kunst. Het is een gids voor de allernieuwste materiële uitvindingen. Met een index van 400 nieuwe materialen en hun eigenschappen is dit boek onmisbare bron voor alle kunstenaars en beeldhouwers, interieur-, product-, grafische en modeontwerpers. Dit geldt ook voor iedereen die te maken heeft met verpakking, design, architectuur of het milieu.
Boek bekijken

Stichting Boekenwerk

zakelijk

Stichting Boekenwerk uit Eindhoven

Logo Stichting Boekenwerk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.