Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stichting Boekenwerk.


 

Werner Hager - Barock Skulptur und Malerei

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Werner Hager - Barock Skulptur und Malerei
Schrijver: Werner Hager
Titel: Barock Skulptur und Malerei
ISBN:
Uitgever: Holle Verlag/Baden-Baden
Bijzonderheid: Het boek is nog is goede staat. Van het papier op de kaft is een hoekje af. De losse afbeeldingen uit het boek zijn nog in goede staat.
Prijs: € 20,00
Meer info LET OP!!!
Dit boek is alleen te bestellen via onze webshop. Gebruik onderstaande link om naar de webshop te gaan: https://www.stichtingboekenwerk.nl/shop/storefront/barock-skulptur-und-malerei/


Barock Skulptur und Malerei is een Duits boek over de beeldhouwkunst en schilderkunst uit de Barok. Het bevat ingeplakte afbeeldingen van de schilderijen en een tijdlijn wanneer ze gemaakt zijn. Daarnaast bevat het gedrukte afbeeldingen van de beeldhouwwerken. Naast de afbeeldingen bevat het boek ook veel informatie over de geschiedenis en sociologische en religieuze grondslag.

De barok was een stijlperiode uit de 17e en 18e eeuw die in Italiƫ ontwikkeld is. De barok kenmerkte zich door de overdaad aan vormen en heftigheid van gevoelsuitdrukking. De stijl is realistisch met dramatische effecten. Het beoogde doel is om de kunst dichter bij de mensen te brengen.

Schilders en beeldhouwers die in het boek naar voren komen, zijn bijvoorbeeld Watteau, Poussin, Rembrandt, Bernini en Carraccci.
Boek bekijken

Stichting Boekenwerk

zakelijk

Stichting Boekenwerk uit Eindhoven

Logo Stichting Boekenwerk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.