Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stip Media.


 

- Zenit Jaarabonnement

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Zenit Jaarabonnement
Schrijver:
Titel: Zenit Jaarabonnement
ISBN:
Uitgever: Stip Media
Bijzonderheid:
Prijs: € 49,95
Gratis
Meer info Lees in het magazine Zenit alles over sterrenkunde, ruimteonderzoek, weer en klimaat. Met iedere maand actuele sterrenhemel informatie en ontwikkelingen uit de wetenschap beschreven door bekende onderzoekers. Het tijdschrift volgt de ontwikkelingen in de professionele wetenschap op de voet. De redactie zit bovenop het nieuws en streeft ernaar om dit voor de lezers in een breder verband te plaatsen. Zenit verschijnt 11 x per jaar.

Neem nu een jaarabonnement voor slechts € 49,95. Ontvang bovendien gratis het sterrenkundig jaarboek Sterren & Planeten.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een bestelling doen? Bel +31 (0)72 531 49 78 (ma-vr 13.00 – 17.00 uur).

Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees en zolang de voorraad strekt. Jaarabonnementen lopen tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan na het eerste abonnementsjaar elke twee maanden per telefoon of e-mail. Na de actieperiode is het jaarabonnement € 59,95 per jaar.
Boek bekijken

Stip Media uit Alkmaar

particulier

Logo Stip Media

Stip Media geeft vijf bladen uit op special-interestgebied: Boekenpost, Zenit, Origine, Verzamelen en Catawiki Magazine. Daarnaast geven wij onder meer het jaarboek Sterrengids uit. Ook hebben wij veel ervaring in het maken van bedrijfsbladen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.